Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 46

E-mail ons

WhatsApp

Metalen rekken: snel gebouwd én betaalbaar!

Klik, klem, klaar! Zo snel zitten uw metalen rekken van Rekkenspecialist in elkaar. De GS3-magazijnrekken zijn thermisch verzinkte metalen rekken van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze volledig volgens uw wensen in te delen. Zo is uw opslagruimte functioneel én efficiënt. Met deze metalen rekken haalt u het maximum uit de kostbare ruimte in uw magazijn. Ze zijn bovendien eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Handig voor wanneer u ook uw magazijn uitbreidt of aanpast!

Uw metalen rek: afmetingen zoals u ze wilt

De standaardafmetingen van de GS3-magazijnrekken zijn als volgt:

  • Staanders zijn verkrijgbaar in de hoogtes 200 cm, 230 cm, 250 cm en 300 cm.
  • Legborden zijn er in de dieptes 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm.
  • De breedte van de legborden is 53,1 cm, 83,1cm, 98 cm, 112,8 cm en 112,7 cm.

Met deze elementen biedt Kunststofrekkenspecialist zo’n 95 procent van de bedrijven direct een passende oplossing voor hun metalen rekken. Maar we weten dat niet elk magazijn hetzelfde is. En dat u niet dezelfde behoeften hebt als een ander. Daarom maken we ook metalen rekken op maat: precies zoals ú ze wilt. Contacteer ons voor meer informatie.

Hoogwaardige kwaliteit magazijnstelling:

De stijlen, dragers, legborden en vele accessoires van de GS3 magazijnstelling worden gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir). Kwaliteit gegarandeerd; fabricatie vindt plaats onder de strenge ISO-9001:2000 norm.

Draagvermogen tot 450 kg per niveau

Wilt u zware producten of grondstoffen opslaan? Dan zijn metalen rekken cruciaal. Het draagvermogen van metalen rekken gaat tot maar liefst 450 kg per niveau. Dat is vele kilo’s meer dan houten of kunststof rekken. Dat komt door de extra sterke profielen en legplanken. Ook hun speciale vorm draagt bij aan de stabiliteit van een metalen rek. 

Accessoires voor metalen rekken, ook maatwerk

Naast profielen en legborden heeft Kunststofekkenspecialist voor metalen rekken nog veel andere accessoires zoals deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspels. Hebt u bijzondere wensen om uw metalen rek uit te breiden? We maken graag accessoires van gegalvaniseerd metaal voor u op maat.

Configureer uw metalen rek en bestel direct!

Bij Kunststofrekkenspecialist deelt u metalen rekken in zoals u ze nodig hebt. De prijs ziet u direct en bestellen is simpel. Ontwerp uw metalen rek vandaag nog!

Daarom ...
Kunststofrekken
Specialist.be


  • Voldoet aan HACCP-normen
  • Levering: vanaf 7 werkdagen Meer info
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Montage op locatie mogelijk (optioneel)
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 46
whatsapp +3233037840