Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Legbord magazijnrek hout EasyRack

Omdat we de rekken van Easyrack (of Eurorek) zelf produceren, zijn ze bijzonder betaalbaar en snel leverbaar. De onderdelen van de Easyrack-rekken zijn gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout en staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Met deze houten rekken breidt u uw magazijn of opslagruimte eindeloos uit. Easyrack staat voor betaalbare houten rekken van topkwaliteit!

Scherpe prijs

Het vurenhout dat we gebruiken voor de houten Easyrack-magazijnrekken komt uit Oost-Europa. Het is van goede kwaliteit en toch betaalbaar. Het hout wordt verwerkt tot duurzame staanders, legplanken en andere onderdelen. Omdat Easyrack of Eurorek ons eigen label is, bieden we het aan voor bijzonder scherpe prijzen.

Grote flexibiliteit door unieke constructie

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de magazijnrekken eenvoudig te monteren of te demonteren. Gaten zijn om de 5 cm geboord, u kunt de legborden dus op elke gewenste hoogte plaatsen. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal gebruikt. Het systeem is bijzonder geschikt voor archieven, opslagfaciliteiten en uw magazijn. Doordat de rekken uit losse onderdelen bestaan, kan uw inrichting meegroeien met de groei van uw bedrijf of instelling. De mogelijkheden zijn legio!

Snelle levertijd

De houten magazijnstellingen zijn van ons eigen label en daarom snel leverbaar!

Easyrack: verschillende afmetingen

Easyrack-elementen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo maakt u altijd een houten rek dat bij uw situatie past. U hebt de keuze uit de volgende elementen:

  • staanders: in de hoogte 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm en 300 cm – in de diepte 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm
  • legborden: 18 mm dik en standaard 100 cm breed

Daarom ...
Kunststofrekken
Specialist.be


  • Voldoet aan HACCP-normen
  • Levering: vanaf 7 werkdagen Meer info
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Montage op locatie mogelijk (optioneel)
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 46