Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u
1 KIES EEN REKTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER REKOPTIES Bewerken
3 BOUW HET REK
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Kunststof rekken installeren in een mum van tijd? Dàt is de kunst!

Eigenlijk is het heel eenvoudig om REA kunststof rekken te monteren of te demonteren. Het materiaal is uiterst geschikt om ingrediënten, grondstoffen of goederen te bewaren die tegen extreem hoge of extreem lage temperaturen moeten kunnen. Daarom kiezen heel wat horecazaken om kunststof rekken te installeren in hun koel- of vriescel. Dankzij de kwaliteit van onze opbergrekken in kunststof, is er geen gevaar voor roest of schimmel. Temperaturen van -40°C of boven de 80°C vormen geen enkel probleem.

Kunststof rekken die beantwoorden aan de strenge HACCP-normen

De eisen die gesteld worden aan horecazaken rond hygiëne en gezondheid, worden steeds strenger. Daarom is het belangrijk om te voldoen aan alle HACCP-normen en de strenge maatregelen te respecteren. Ongetwijfeld kunnen onze kunststof opbergrekken hierbij helpen. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee. Kortom, meer gemoedsrust voor u en uw zaak. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als er controle komt.

Kunststof rekken voor uw koelcel of vriesruimte

Niet alleen horecazaken, zoals cafés, hotels, bed and breakfasts, tavernes, gîtes of koffiehuisjes schaffen met plezier onze kunststof rekken aan. Maar ook andere sectoren, waar hygiëne en gezondheid een cruciale rol spelen. Denk maar aan scholen, zwembaden, wellnesscentra, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, labo’s en sauna’s. Kunt u wel wat hulp gebruiken van onze productspecialist? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type rekRek opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+32 3 303 78 46
Mail
info@rekkenspecialist.be