Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 46

E-mail ons

WhatsApp

Ruime keuze aan online magazijnrekken

Ieder magazijn of elke showroom vraagt een andere inrichting. Uw opslagruimte moet zodanig ingericht zijn dat u snel alles kan doorzoeken, vinden en verplaatsen. Zelfs de kleinste spulletjes moeten in enkele seconden traceerbaar zijn. Dat beseffen wij, als Rekkenspecialist, maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat u een ruime keuze heeft aan opslagrekken, zodat u uw magazijn op de meest gebruiksvriendelijke manier kan ordenen.

Houten magazijnrekken

Heel wat magazijniers kiezen voor houten magazijnrekken. Dat is logisch. Deze magazijnstellingen zijn ideaal voor kleinere onderdelen die minder wegen. Houten rekken kunnen snel en gemakkelijk worden opgebouwd. Ze worden vervaardigd uit kwalitatief vurenhout, waardoor ze niet enkel een lange levensduur kunnen garanderen maar ook een vriendelijk prijsje hebben. Bent u op zoek naar goedkope magazijnrekken die toch kwalitatief zijn? Dan vindt u hier beslist wat u zoekt!

Magazijnrekken in kunststof

Kunststof magazijnrekken worden heel vaak gekozen voor vriesruimtes en koelcellen van keukens, omdat ze uiterst hygiënisch zijn en perfect beantwoorden aan de HACCP-kwaliteitsnormen. Als rekkenspecialist respecteren we uiteraard deze strenge eisen. Ook zwembaden, ziekenhuizen en laboratoria kiezen meestal voor deze hygiënische opslagmogelijkheden.

Metalen of ijzeren magazijnrekken

Mag het rek voor uw magazijn nog iets steviger zijn? Dan kan u ook kiezen voor metalen of ijzeren magazijnrekken. Deze rekken zijn uitermate geschikt voor de opslag van zwaardere artikelen. Dankzij hun T-profielen en legborden met een draagvermogen tot maar liefst 450 kg per niveau, zijn ze ultrastevig. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te monteren.

Rekken voor grotere volumes in uw magazijn

Heel wat magazijnen moeten voorzien zijn op grotere volumes, zodat u of uw magazijnier moeiteloos volledige palletten of grotere artikelen en onderdelen kan stockeren. Zulke rekken worden ook wel grootvak magazijnstellingen genoemd. U herkent ze wellicht aan hun opvallende oranje of blauwe kleur. Wordt uw magazijn onverwachts groter? Of heeft u nog meer opslagruimte nodig? Geen probleem: deze stellingen kunnen heel gemakkelijk worden uitgebreid.

Magazijninrichting op maat?

Vindt u toch niet meteen wat u zoekt? Heeft u speciale wensen of ideeën? Dan kan u hier ook op een creatieve manier aan de slag.

U stelt gewoon zelf uw magazijnrek samen met behulp van de handige simulator.

Dat kan heel gemakkelijk:

  • U kiest het gewenste materiaal.
  • U bepaalt de hoogte, breedte en lengte.
  • U kiest het aantal legvakken.

En u weet meteen wat de prijs is van uw magazijnrek.

Sneller en makkelijker kan niet!

Kan u wel wat advies gebruiken rond het materiaal van de magazijnrekken, de mogelijkheden qua draagvlak, hoogte en lengte? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Daarom ...
Kunststofrekken
Specialist.be


  • Voldoet aan HACCP-normen
  • Levering: vanaf 7 werkdagen Meer info
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Montage op locatie mogelijk (optioneel)
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 46
whatsapp +3233037840