Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan krijgt u uw levering binnen de 5 werkdagen.
Vraag onze specialist
Nu open

+32 3 303 78 46

E-mail ons

WhatsApp

Voorraadrekken voor iedere keuken of horecazaak

Uitgebreid gamma aan voorraadrekken

Voorraadrekken worden zowel in privé- als in professionele omgevingen gebruikt.

Zo bestellen veel particulieren een voorraadkast voor hun papierwaren, conserven en blikken. Die slaan ze dan op in hun kelder, keuken of bijkeuken. Dankzij een voorraadrek kan u gemakkelijk in de hoogte opstapelen, waardoor u het maximum uit uw opbergruimte kunt halen.

Daarnaast doen ook veel horeca-uitbaters een beroep op de voorraadrekken van de Kunststofrekkenspecialist. Zo worden de stellingen gebruikt om voedingswaren van fastfoodrestaurants, brasseries, grootkeukens of snackbars op te bergen. Deze opbergrekken kunnen uiteraard worden gebruikt om allerlei kantoormateriaal zoals printpapier, toners of schrijfwaren op te bergen.

Houten voorraadrekken

Houten voorraadrekken worden vaak gekozen voor de opslag van minder zware artikelen. Heel wat particulieren bestellen voorraadrekken in hout voor hun bijkeuken of bergruimte. Deze opbergrekken zijn stevig en goedkoop.

Voorraadrekken in kunststof

Naast hout, is ook kunststof ideaal voor de opslag van minder zware goederen. Zeker als u rekening moet houden met voedingswaren en materiaal die volledig moeten beantwoorden aan de HACCP-kwaliteitsnormen, is PVC een uitstekende keuze. Kunststofrekken zijn gemakkelijk te onderhouden. Bovendien kunnen ze goed tegen uitzonderlijk lage temperaturen.

Metalen voorraadrekken

Onze metalen voorraadrekken hebben een draagvermogen van maar liefst 450 kg per legplank. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor de opslag van zwaardere voorwerpen. Ze zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje.

Prijs voorraadrek

Wil u weten hoeveel zo’n voorraadrek kost? Aarzel niet om contact op te nemen.

U kan uw eigen voorraadrek ook helemaal zelf creëren met behulp van onze configurator. Nadat u de afmetingen, het aantal niveaus en de hoogte van de afdekplaten heeft gekozen, weet u meteen hoeveel uw geconfigureerde rek kost.

 

Daarom ...
Kunststofrekken
Specialist.be


  • Voldoet aan HACCP-normen
  • Levering: vanaf 7 werkdagen Meer info
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Montage op locatie mogelijk (optioneel)
  • Safeshops.be label


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.be
+32 3 303 78 46
whatsapp +3233037840